Reserveren

vakantiewoning-zee-te-huur-cadzand-bad-zeelandWilt u weten wanneer onze vakantievilla Zandduynen 4 vrij is, kijk dan hieronder in de online boekingsmodule van Roompot Verhuur (RV). U ziet dan ook de prijzen die bij de periode horen.

RV hanteert wisselende huurprijzen per periode, maar past diverse kortingen toe zoals last minute, 50+ korting, jonge gezinnen korting. De prijs wordt vermeerderd met de lokale kosten van €1,93 per persoon per nacht en de eenmalige €24,50 reserveringskosten. De borg van €65,- krijgt u na thuiskomst weer teruggestort, mits het huis in orde is.

Voordeel voor u om via deze site te boeken, is dat u geen voorkeurskosten betaalt van €14,50 om dit specifieke huis te boeken. Vaak is er ook nog een lastminute korting, die kan oplopen tot 30%.

In de boekingsmodule kunt u betalen via Ideal, maar ook aangeven dat u later betaalt, of bij aankomst bij de Receptie indien het vlak van tevoren is. Afhankelijk van de tijd die tussen het maken van de boeking en de vakantie zit, moet u steeds een deel betaald hebben.

Let op: onze vakantiewoning is huisdiervrij en rookvrij.

ZOEK EEN VRIJE PERIODE IN DE ONLINE BOEKINGSMODULE

 

U kunt desgewenst tegelijk de vakantiewoning online boeken. Roompot Verhuur verzorgt verder uw gehele boeking, verzorgt  de toegang-keycard en verstrekt alle benodigde informatie over deze vakantiewoning en het vakantiepark Noordezee Residence Cadzand-Bad.

Geniet van een onbezorgde vakantie!